onsdag 4 april 2007

When tears are in your eyes, i will dry them all





Wish I could be your umbrella when it's raining, Ellinor...

tisdag 3 april 2007

Trois

Idag höll jag på att snacka sönder mig på filosofin. Roger var förvånad, det såg jag. Dom andra också kanske, jag vet inte.
Log gjorde dom i alla fall. Jag blev nästan helt galen. Men jag kan ju inte gärna hoppa på dom i skolan, i klassrummet, så jag pratade på i alla fall.
Vem har sagt att tungan är människans bästa vapen?
Jag hoppas att jag satte dom där på plats i alla fall. Dom som dissade feminismen, som sa att det inte alls gynnade jämställdheten, de som smålog när jag sa att feminism faktiskt är för alla, inte bara för kvinnor.
Och vad pratade de om? Pliktetik? Please god...
Men Roger nickade i alla fall... Snälla Roger nickar alltid.




Ja, vi slipper allting i höst sen. Om vi vill slipper vi cykla över bron mer. Vi slipper få ångest av de ekande tomma gatorna en lördags kväll. Vi slipper föreslå Kopparn som sista alternativ. Vi slipper köpa en påse godis och hyra en film för att det inte finns någonting annat att göra.
Vi slipper dö som nittonåringar...
Vi lever någon annanstans istället!






Och snart har vi all tid i världen. Jag kan sy en kjol. Jag kan göra en modeblogg. Jag kan läsa mina 13 böcker som jag har köpt till min bokhylla. Jag kan överraska mamma med några tussilago. Jag kan göra kanelbullar med kardemumma. Jag kan göra Myssli till frukost. Jag kan göra loppor till alla i hela världen. Jag kan sitta och titta på gatan och fundera på vad jag ska ha på mig imorgon. Jag kan skriva arga insändare till ELA. Jag kan skriva eldiga insändare till Göteborgs Posten. Jag kan skriva brev till farmor. Jag kan ringa till mormor. Jag kan gå på bio med Joakim. Jag kan åka på en bilutflykt. Jag kan springa i solen. Jag kan göra en blandskiva. Jag kan äta getost. Jag kan måla påskbrev till Linnea.
Snart kan jag! Då jävlar!

(Är jag den enda som är så häsovådligt besatt av det här?)

måndag 2 april 2007

2 april 2007

Går det åt helvete är jag ändå född